Delta Otomasyon

DELTA Otomasyon Ürünleri Paylaşım Platformu

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

08 Mar 2010, 16:03

twido ile delta servo haberleşmesi ile ilgi detaylı anlatım varmı acaba yardmcı olursanız svinirim.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

08 Mar 2010, 16:35

Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Delta servoda haberleşme protokolü modbus Ascıı /RTU dur.
Haberleşme ayarları P03-00 dan başlar. Parametrelere ait Hex adresleri ise aşağıdaki resimde belirtildiği gibi parametrelerin yanında belirtilmiştir.

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

08 Mar 2010, 17:26

teşekkür ederim. peki kablo bağlantı şeması varmı: elimdeki delta sürücünün usb ye benzeyen fakat usb olmayan bir connector var rs485 olarak bir şemaya ihtiyacımvar.
birde dikkat ettim twido ile ilgili örnek bir program yok. hex adresinden okuma ve hex e yazma gibi yardımcı olursanz basit bir programla ben işin ilmini anlayacağım. tekrar teşekkürler.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

09 Mar 2010, 09:37

Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

RS-485 bağlantı şeması aşağıdaki şekildedir.

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

20 Mar 2010, 20:44

twido ile ilgili örnek bir program yok. hex adresinden okuma ve hex e yazma gibi yardımcı olursanz basit bir programla ben işin ilmini anlayacağım. tekrar teşekkürler

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

21 Mar 2010, 23:24

Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

www.deltaotomasyon.com , Delta ürünleri hakkında kullanıcılara daha etkili tekniik destek sağlamak amacıyla oluşturulmuş olan bir forum sayfasıdır. Ayrıca diğer marka ürünlerle Delta ürünleri haberleşme örnekleri de forum sayfamızda mevcuttur.Sizin gibi değerli kullanıcılarımız tarafından yapılan ve bizlere ulaştırılan örnek uygulamalarla forum içeriğimiz daha da genişleyecektir.
Yapmak istediğiniz haberleşmede servo hakkında takılmış olduğunuz konuda her türlü sorunuzu bizlere iletebilirsiniz.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

30 Mar 2010, 22:56

2 sene önce bir arkadaşımdan biraz öğrenmiştim fakat nasıl yapıldığını unuttum lojik girişlerlerle,örneğin dı1 girişine verilen bir sinyal ile 50000 pulse sürmek istiyorum
2. olarak plc den hız referansı ve dönme mesafesi (pulse) yazmak istiyorum. bukonuda yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta

31 Mar 2010, 08:57

Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

http://www.deltaotomasyon.com , Delta ürünleri hakkında kullanıcılara daha etkili teknik destek sağlamak amacıyla oluşturulmuş olan bir forum sayfasıdır. Ayrıca diğer marka ürünlerle Delta ürünleri haberleşme örnekleri de forum sayfamızda mevcuttur.Sizin gibi değerli kullanıcılarımız tarafından yapılan ve bizlere ulaştırılan örnek uygulamalarla forum içeriğimiz daha da genişleyecektir.
Yapmak istediğiniz haberleşmede servo hakkında takılmış olduğunuz konuda her türlü sorunuzu bizlere iletebilirsiniz.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak E-posta
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz